Teknisk kommunikation

 

Denna kurs i sex steg är bäst lämpad för organisationer inom IT, ingenjörs- och akademiska branscher. Utbildningen fokuserar på att ge dig rätt verktyg att presentera dina produkter och tjänster på olika sätt till olika målgrupper.

Deltagarna lär sig att utforma sitt budskap till sin publik. Oavsett om mottagaren är en person med liten teknisk förståelse eller en tekniskt kunnig person. Vi går igenom instruktioner, definitioner, förslag och professionella rekommendationer. Du lär dig att skriva ett klart, tydligt och korrekt budskap som är anpassat till mottagaren. I kursen ingår även instruktioner för presentationer så att du kan utforma slides ämnade för ledningsgrupper, medarbetare, tekniker eller en generell mottagare.

Målet med kursen är att du ska kunna presentera ditt företags budskap effektivt och övertygande, med självförtroende inom det engelska språket.

Effektiv kommunikation involverar mycket mer än enkla översättningar eller idiomatiska fraser på engelska. Det handlar om vanor och beteenden som hjälper dig och dina medarbetare att införliva er organisations visioner i er kommunikation. Vi kan hjälpa dig som är verksam inom  datavetenskap, teknik, medicin, affärer eller marknadsföring. Varje kurs skräddarsys för att möta dina specifika behov.

Kontakta oss för en gratis konsultation!