Innehållsskapande med storytelling metodik

 

Denna kurs i tre steg är bäst lämpad för organisationer eller individer som befinner sig i processen av att skapa nytt innehåll i enlighet med nya strategier och tillvägagångssätt. I utbildningen används en kognitiv metod för att guida dig och dina kollegor genom en process av brainwriting, effektivt skrivande och en analys. Allt för att belysa dina mål, din erfarenhet och din kunskap. Vi fokuserar på storytellingens funktion, att skapa och analysera din unika berättelse för att beskriva din organisation, din vision och dina tjänster på ett sätt som attraherar din kundgrupp.

Målet med kursen är att beskriva din organisation, din vision, dina målsättningar och dina tjänster på ett sätt som attraherar din målgrupp, och därmed skilja dig från dina konkurrenter.

Denna kurs innehåller workshops där du lär dig att träna din personal att på ett framgångsrikt sätt skapa det innehåll som ni behöver för att hålla en god relation med era kunder. Fokus ligger på att kommunicera medvetet och strategiskt för att ni ska nå era mål. Därför är varje kurs specifikt utformad och anpassad.

Kontakta oss för en gratis konsultation!