Kurs i affärsengelska

 

Denna kurs i sex delar inkluderar specifika uppgifter och feedback till alla deltagare. Vi utbildar dig i de med mest framgångsrika metoderna för professionell kommunikation på engelska och går igenom de grundläggande principerna i skriftlig affärskommunikation. Du lär dig att svara på förfrågningar eller klagomål och att behålla en god relation med dina klienter.

Målet med kursen är att kontinuerligt producera tydliga, korrekta och professionellt utformade skriftliga meddelanden som förmedlar din eller din organisations målsättning och vision.

Om du önskar, kan du också få instruktioner för att utforma en presentation, där du presenterar din kunskap i engelska för ditt ändamål.

Våra workshops fokuserar inte enbart på grammatisk förmåga utan också på dina målsättningar, den publik du vänder dig mot och hur du adresserar dem. Oavsett om det är genom ett enkelt mail, besvarande av klagomål från kunder, skriftliga förslag till kunder eller en presentation där du möter tuff konkurrens. Varje kurs är specifikt utformad för att möta de behov som din organisation har.

Kontakta oss för en gratis konsultation!